Je kan bij me terecht voor zwangerschapsyoga, mama-baby yoga, yin yoga en vinyasa. Je vindt me terug in het vaste lessenrooster van 2 studio’s in hartje Antwerpen: Yoga Zuid en Antwerp Yoga.

Check ook zeker mijn Instagram voor de laatste updates!

Zwangerschapsyoga

De lessen zwangerschapsyoga zijn geïnspireerd op de aanpak van Janet Balaskas’ Active Birth: een verzameling van houdingen, affirmaties, visualisaties en ademhalingsoefeningen die ervoor zorgen dat je met vertrouwen uitkijkt naar jouw bevalling. Active Birth Educator Eve Mintiens inspireerde me om hier verder mee aan de slag te gaan. De zwangerschapslessen die ik geef zijn lessen waarin je:

  • Tijd en ruimte krijgt voor jezelf en je baby
  • Kracht opbouwt waardoor je herstel nadien vlotter zal verlopen
  • Houdingen ontdekt  die je zullen helpen tijdens de arbeid en de bevalling
  • Methodes toepast waardoor je gemakkelijker de connectie kunt maken met jouw intuïtie en vertrouwen
  • Ademhalingsoefeningen ontdekt die je helpen ontspannen tijdens de zwangerschap, geboorte én postpartum

Yin Yoga

Yin yoga, de ultieme date met jezelf, vind ik. We bewegen traag, blijven gemiddeld 4 minuten in eenzelfde houding en geven het lichaam de tijd om met ons te communiceren. Soms focussen we ons eerder op een bepaald lichaamsdeel, andere keren op bepaalde meridianen en organen. Loslaten is de kern. In 2019 volgde ik mijn opleiding (80h) bij Myriam Wagner.

Vinyasa

Mijn vinyasa opleiding (300h) volgde ik bij Elsie Matthijssens en Denies Du Mon. “Your body, your yoga” is doorheen de jaren zowat mijn mantra geworden. Jij bent de persoon die jouw lichaam het beste kent, ook in de yogastudio. Ik hou er van om suggesties te doen, je aan te sporen om op verkenning te gaan en eventueel grenzen te verleggen… maar wijsheid over jouw lichaam en geest heb je al (Het is soms gewoon wat zoeken :)).

Heb je interesse in een les op maat van jouw noden, bedrijf, praktijk, … Vul dan even het contactformulier in: